Waarom afslanken met ozon?

Ozon is een zuurstofverbinding en wordt door haar desinfecterende werking niet alleen in de geneeskunde toegepast maar ook in de industrie. Onder meer bij zuivering van vervuild water of voor zuiver drinkwater wordt er een hogere concentratie ozon door het water gestuurd. Ozon is bacteriedodend, schimmeldodend en virusdodend. Daarbij komen in de biologische toepassingen nog verschillende andere eigenschappen van ozon tot uiting, die als bloeddoorstroming bevorderende werkzaamheid kunnen worden samengevat. Poriën worden geopend, wat meer zuurstof oplevert en dit bevordert de bloedsdoorstroming. Afvalstoffen hebben hierdoor een betere en natuurlijke geleiding naar buiten toe.

De verhoogde concentratie aan afvalstoffen belet de huid om te ademen. Ozon zorgt ervoor dat de huidcellen zuurstof opnemen. Ozon biedt de uitgeputte patiënt een surplus aan energie aan. Uitgeputte weefsels herstellen bijzonder vlot door verhoogde zuurstofopname. De veerkracht wordt opgedreven en de natuurlijke afweer wordt verhoogd tegen indringers en stress. Daarom is ozontherapie een zeer geschikte behandeling bij o.a. vermoeidheidsklachten. Verouderingsprocessen van de huidcellen zijn geen privilege voor de hoge leeftijd. Al op 30-jarige leeftijd worden deze processen op gang gebracht. Ozon wordt daarom sinds jaren met succes toegepast om de afbraak van huidcellen te verminderen.

Ozon helpt ook bij doorbloedingsstoornissen. Dit kan gaan van doorbloedingsstoornissen (bijv kramp in de kuiten), prikkelingen in de onderste ledematen of hartkrampen, tot duizeligheid of hoofdpijn van vasculaire oorsprong. Voor vele migrainepatiënten is ozon een dankbare oplossing die de aanvallen beduidend vermindert.Carboxy Therapy

Geef je huid nieuwe energie

NEW BIJ DERMALINADE CARBOXYTHERAPIE, DE NIEUWSTE KOOLDIOXIDE BEHANDELING VOOR EEN VERBLUFFEND RESULTAAT! VERSTRAKT EN VERSTEVIGT DE HUID AL BIJ DE EERSTE BEHANDELING

BIJ SKINPOINT ZETTEN WIJ CARBOXYTHERAPIE IN ALS ER SPRAKE IS VAN:

WAT IS CARBOXYTHERAPIE?
CARBOXY STAAT VOOR KOOLDIOXIDE. DIT IS EEN ONZICHTBAAR, GEURLOOS GAS. HET ZIT IN DE LUCHT DIE WE INADEMEN EN HET KOMT IN HET MENSELIJK LICHAAM VRIJ BIJ VERBRANDINGSPROCESSEN. DE NIEUWSTE TOEPASSING KOOLDIOXIDE IS EEN REVOLUTIONAIR MASKER OM DE HUID JONGER TE MAKEN DOOR DEZE VAN ZUURSTOF TE VOORZIEN. CARBOXYTHERAPIE HELPT DONKERE CIRKELS ROND DE OGEN TE VERMINDEREN, DE HUID STRAKKER EN EGALER TE MAKEN EN VETOPHOPINGEN TE VERMINDEREN. TIJDENS HET MASKER MAKEN RODE BLOEDCELLEN ZUURSTOF IN DE WEEFSELS VRIJ, WAARDOOR DE HUID ZICH SNELLER VERNIEUWT. DE CELLEN FUNCTIONEREN BETER WAARDOOR DE ELASTINE- EN COLLAGEENPRODUCTIE WORDT GESTIMULEERD. OM DEZE CELSTOFWISSELING GOED TE LATEN VERLOPEN IS EEN GOEDE DOORBLOEDING ERG BELANGRIJK.

MET CARBOXYTHERAPIE DIENEN WIJ IN KUURVERBAND KOOLSTOFDIOXIDE (CO2) TOE. DE PIJNLOZE SALONBEHANDELING BESTAAT UIT EEN GEL EN EEN SPECIAAL VLIESMAKER. DE GEL PRODUCEERT HET CO2 GAS OP DE HUID EN HET SILICONEN MASKER VOORKOMT DAT HET GAS VERDAMPT. HET RESULTAAT IS EEN SNELLE EFFECTIEVE OPNAME VAN CO2 DIEP IN DE HUID, WAAR HET WORDT OMGEZET IN ENERGIE. DEZE CARBOXYTHERAPIE RADEN WIJ AAN IN KUURVORM TOE TE PASSEN TOT DE ACHTERSTAND IN UW HUID IS INGELOPEN.

IS CARBOXYTHERAPIE VOOR U GESCHIKT?

INDIEN ER AAN UW HUID ENIGE VORM VAN SCHADE IS TE BESPEUREN. BIJVOORBEELD IS DAT HUIDVEROUDERING EN DEGENERATIE ZOALS: HUIDVERSLAPPING, RIMPELS, COUPEROSE, PIGMENTVLEKKEN, ZONVERBRANDING. IDEAAL TOEPASBAAR ALS AANVULLING VOOR SNELLER RESULTAAT BIJ BEHANDELINGEN ZOALS; MICRODERMABRASIE, MICRO-NEEDLING, RADIOFREQUENTIE, ELOS EN BINDWEEFSELMASSAGE. CARBOXY THERAPIE MAG U DAGELIJKS ONDERGAAN! WIJ ERVAREN SUPER RESULTAAT BIJ EXTREEM DROGE HUID, ACTIEVE ACNE, DONKER KRINGEN ONDER DE OGEN, VETOPHOPINGEN ONDER DE OGEN, CELLULITIS, STRIAE, LITTEKENS.

WANNEER ZETTEN WE CARBOXY-THERAPIE IN?

BIJ HUIDVERSLAPPING, RIMPELS, FUTLOZE HUID, ROKERSHUID, VETOPSTAPELING ONDER DE OGEN, HANDVERJONGING,STRIAE. VERDER HEEFT HET OOK EEN GUNSTIGE INVLOED OP COUPEROSE, ACNÉ, DROGE EN SCHRALE HUID, PIGMENTVLEKKEN EN CELLULITIS.

BELANGRIJKE INDICATIES:

ELASTICITEIT: CO2 BEVORDERT HET ACTIVEREN VAN DE EIWITSYNTHESE. DEZE ACTIE IS DIRECT GERELATEERD AAN DE ELASTICITEIT VAN DE HUID, VERMINDERT RIMPELS EN VOORKOMT HUIDVEROUDERING

VETOPSTAPELING ONDER DE OGEN OF DONKERE KRINGEN: CARBOXY THERAPIE IS SUCCESVOL IN HET VERMINDEREN VAN PLAATSELIJKE VETOPHOPINGEN. CO2 GAS IS TOXISCH VOOR VETCELLEN, C02 BREEKT DE VETCELLEN OPEN EN HET VRIJGEKOMEN VET KAN VERVOLGENS AFGEVOERD WORDEN DOOR HET LICHAAM. HIERDOOR KUNNEN HUIDLAGEN WEER DICHTER EN HECHTER NAAR ELKAAR TOE GEBRACHT WORDEN, WAT EEN COMPACTER BEELD EN AANZICHT VAN DE HUID GEEFT. VOOR DE DONKERE KRINGEN ONDER DE OGEN ZORGT CARBOXY THERAPIE VOOR MEER VERHELDERING  ONDER DE OGEN.

DROGE EN/OF VOCHTARME HUID: EEN BEKENDE BEHANDELING VOOR BESCHADIGDE HUID IS OM VOCHT AAN TE LEVEREN EN HET ONDERHOUDEN ERVAN. LEVERING VAN VOCHT VOOR DE HUID IS ESSENTIEEL.
BOVENDIEN IS HET BEHOUD VAN VOCHT IN DE KERATINELAAG VAN DE HUID ERG BELANGRIJK. HET CARBOXY MASKER IS ZEER EFFECTIEF OP EEN DROGE HUID EN ZORGT VOOR EVENWICHT TUSSEN LIPIDEN EN VOCHT. EVENWICHT IS VAN ESSENTIEEL BELANG OM HUIDVEROUDERING EN HUIDSCHADE TEGEN TE GAAN.

STRIAE: HUIDSTRIEMEN (STRIAE) VERSCHIJNEN TIJDENS DE ZWANGERSCHAP OF DE PUBERTEIT, INDIEN DE BUITENSTE LAAG VAN DE HUIDCELLEN NIET SNEL GENOEG KAN GROEIEN EN GELIJKE TRED KAN HOUDEN MET DE TOENEMENDE GROEISNELHEID VAN INNERLIJKE DELEN.

DE CARBOXY-BEHANDELING IN ONS INSTITUUT: HET MASKER BESTAAT UIT EEN GEL EN EEN VLIESMASKER. IN COMBINATIE MET ELKAAR WORDT CO² GEPRODUCEERD OP DE HUID. DE SILICONEN IN HET VLIES VOORKOMEN DAT HET KOOLSTOFDIOXIDE GAS VERDAMPT. HET RESULTAAT IS EEN SNELLE EN EFFICIËNTE PENETRATIE VAN CO² DIEP IN DE HUID. DIT ZOU MEN DAGELIJKS MOGEN TOEPASSEN INDIEN DE HUID EEN ACHTERSTAND HEEFT IN DE ENERGIEBEHOEFTE.

IN KUURVERBAND IS DIT WEKELIJKS 5-8 WEKEN ACHTEREEN, DAARNA 1X PER MAAND TOT DAT DE ACHTERSTAND IS BEREIKT.

 Wat is Mesotherapie?

Bij Mesotherapie voor huidverjonging ofwel Mesolift, wordt door middel van Hyaluronzuur nieuwe kracht aan de huid gegeven, al dan niet in combinatie met krachtige vitamines en anti-oxydanten. Hyaluronzuur is een natuurlijk en essentieel bestanddeel van de menselijke huid en is de laatste jaren uitgegroeid tot het belangrijkste bestanddeel voor de behandeling van tekenen van ouderdom en geeft de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid hiervan af waardoor rimpels kunnen ontstaan

Een Mesolift behandeling is bedoeld als krachtige anti-verouderingstherapie. Mesolift is in het kort gezegd: Mesotherapie voor het gezicht, de hals, het decolleté (de enigste anti-verouderingstherapie welke bestaat voor het decolleté) en de handen. Ook overtollig vet of cellulitis kan met mesotherapie behandeld worden. Dit is de eerste echte efficiënte behandeling voor cellulitis.

Esthetische indicaties

De behandeling?

Een mesolift behandeling is eenvoudig en vindt plaats in de behandelkamer van ons instituut. De behandeling dient te worden uitgevoerd door een opgeleide specialist (zoals bij Dermabelle Huidinstituut). Héél kleine hoeveelheden werkstoffen worden rechtstreeks in de lederhuid(daardoor enorm doeltreffend!) gebracht met als doel de toniciteit, elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren. Daar gaat de mix van Hyaluronzuur en vitaminen de schade te lijf. Fibroblasten worden geactiveerd waardoor nieuw collageen zich gaat vormen op plaatsen waar nodig. Daarnaast wordt de microcirculatie verbeterd, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen door het lichaam zelf geregeld wordt.

"De moderne facelift zonder snijden of operatie"?

De mesolift behandelingen verbeteren de huidconditie enorm. Als gevolg van de behandelingen wordt de opperhuid en lederhuid sterker (de fibroblasten en de gezonde cellen worden gestimuleerd), vervagen de fijne rimpeltjes en worden de bloedvaatjes sterker met onder meer als gevolg sterk verminderde couperose. In het algemeen kan er gezegd worden dat de mesolift behandelingen het proces van huidveroudering sterk vertraagd.
Het voordeel van de Mesolift is dat u de behandelingen kunt ondergaan zonder dat er een herstelperiode aan te pas komt. Na de behandelingen kunt u normaal uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Behandelingsduur?

Mesolift wordt gewoonlijk uitgevoerd in een eerste reeks van vijf behandelingen, één behandeling per 7 tot 10 dagen voor de eerste 3 behandelingen daarna wordt er twee maal twee-wekelijks behandeld. De resultaten worden gehandhaafd door tweemaal per jaar de gebieden bij te werken. In enkele gevallen zijn meer behandelingen nodig afhankelijk van de conditie van de huid, van het bindweefsel en van de algemene conditie van de persoon zelf. (roken, alcohol, koffie, slaaptekort, stress, UV-licht, de genen enz.) Mesotherapie kan heel goed kombineeren met andere bechandelingen als dermabrasie, pillingen, lichttherapie,RF-lifting enz….

 RF-Thermage

Mooi zonder te snijden? Het bestaat! De RF-Thermage behandeling zorgt voor een verstevigde huid, herstelt gezichtscontouren en verbetert de kwaliteit van het collageen (dat ervoor zorgt dat de huid elastisch en soepel blijft).
Anders dan bij laserbehandelingen is deze behandeling geschikt voor elk huidtype. De eerste maanden na de behandeling ziet u resultaat. Na 6 maanden is het effect optimaal: dan is de vorming van nieuw collageen voltooid.
RF-Thermage behandeling houdt het effect 2-5 jaar aan. In tegenstelling tot veel laserbehandelingen, waarbij vier of meer sessies nodig zijn, leidt een enkele Thermage behandeling veelal tot het gewenste resultaat. De Thermage behandeling verbetert de contouren van het gezicht en zorgt voor een natuurlijke en gezonde collageen vorming. Collageen is de belangrijkste bouwsteen van onze huid die zorgt voor de structuur en stevigheid van onze huid. Het is klinisch bewezen dat deze methode de huid strakker trekt waardoor een liftend effect ontstaat, de rimpels in het gezicht gladder maakt en de contouren herstelt. Een groot voordeel is dat de behandeling geen littekens geeft.

Hoe werkt RF-Thermage?

Met RF-Thermage system- een unieke behandeltip wordt een gecontroleerde hoeveelheid radiofrequente (RF) energie afgegeven. Bij ieder contact met de huid verwarmt gelijkmatig een grote hoeveelheid collageen in de dieperliggende lagen van de huid en het onderliggende weefsel. Tegelijkertijd wordt de buitenste laag van de huid door koeling beschermd. Deze diepe gelijkmatige verwarming zorgt voor onmiddellijke versteviging van uw huid. Tevens wordt er nieuw collageen geproduceerd, waardoor de huid zich verder verstrakt.

De behandelin . Dit diepe warmtegevoel geeft aan dat uw collageen de optimale temperatuur heeft bereikt om steviger te kunnen worden. De specialist controleert de hoeveelheid energie die wordt overgebracht zodat het maximale effect wordt bereikt. Een RF-Thermagebehandeling duurt 1-2 uur.

Eventuele bijwerkingen

De RF-Thermagebehandeling heeft bewezen uitermate veilig te zijn. Naar schatting zijn tot nu toe meer dan 300.000 patiënten wereldwijd behandeld. In slechts 1 % van de gevallen is melding gemaakt van bijwerkingen. De bijwerkingen zijn: zwelling, roodheid, oneffenheden en blaren op of rond de behandelde huid. Deze verschijnselen zijn tijdelijk en binnen een paar dagen of weken verdwenen

 Tele’way behandeling wat is dat precies?

Een Tele’way behandeling met verbluffend en direct resultaat. Tele’way maakt gebruik van de wereldwijd unieke techniek van USHF (Ultra Short High Frequency). Deze techniek wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt.
Met een naaldje, dat verbonden is met het Tele’way apparaat, wordt de huidafwijking behandeld. Door coagulatie (stollen van het bloed) verdwijnt nu het gesprongen bloedvaatje. Door de warmteontwikkeling zal de huid wat rood worden en er kan een korstje op komen.

Tele’way verwijdert littekenloos, direct resultaat bij:

Tele’way behandeling contra indicaties:Hoe lang duurt de Tele’way behandeling?

Coagulatiebehandelingen met de Tele’way duren over het algemeen 15 minuten.

Voor Tele’way behandeling

De behandeling is nagenoeg pijnloos, hangt wel van de huidoneffenheid af. Mocht je liever niks van de behandeling willen voelen, dan kun je voorafgaand aan de behandeling je huid verdoven met EMLA-crème. EMLA-crème kun je bestellen bij je huisarts en bij de apotheek ophalen. Lees voor het gebruik goed de bijsluiter.

Na Tele’way behandeling

Na de behandeling kan er roodheid en zwelling ontstaan. De tweede en derde dag is het nog iets roder, de vierde dag is de huid weer rustig. Gedurende 4 dagen dient de behandelde plek voorzien te worden van Anti-Sept en de High Colour Inflame crème, deze crème neemt het branderige gevoel weg en desinfecteert. Eventuele gecoaguleerde huidrestjes die nog aan de huid zitten verkleuren en laten na verloop van tijd vanzelf los. Aanvankelijk kan de onderliggende nieuw gevormde huid wat lichter van kleur zijn dan het omliggende weefsel, maar na verloop van tijd kleurt dit bij. Bij een couperose behandeling kan het 3 weken duren voordat de roodheid wegtrekt. Na 6 weken is de huid pas helemaal herstelt. De behandelde huid is na de behandeling extra kwetsbaar.

BELANGRIJK na de behandeling is de nazorg:

72 uur na de behandeling mag het behandelde gebied niet in aanraking komen met water of andere stoffen anders dan voorgeschreven.
72 uur na de behandeling sauna, zwembad, zweten en heftige inspanning vermijden. Het behandelde gebied 3x per dag desinfecteren met Anti-Sept, deppen met een watje. Niet wrijven!!
Dag 1, 2, 3 en 4 in de ochtend, middag en avond breng je na desinfecteren met Anti-Sept (deppen met watje, niet wrijven!), High Colour Inflame crème aan.
De 3de dag mag je de huid weer camoufleren met I conceal make-up. 4 weken na de behandeling zon en zonnebank vermijden en bescherm dagelijks je huid tegen zonlicht met Prevention + SPF 30 of 50 en gebruik alleen de geadviseerde producten.

Hoeveel Tele’way behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de grote van het te behandelen huidoppervlak. Over het algemeen zijn een aantal behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Hoeveel behandelingen bepaal je zelf, wanneer je helemaal tevreden bent.
Bij de behandeling van couperose geldt dat onderhoud nodig is. Er kan niet worden voorkomen, dat in de toekomst weer nieuwe vaatjes zichtbaar worden. Aan de hand van de volgende tips kun je wel de kans hierop verkleinen.

Tips om couperose zoveel als mogelijk te voorkomen:

Het resultaat

Als de huid herstelt is van de behandeling heb je een gladde egale huid en teint met vrijwel geen restverschijnselen op de plaats waar voorheen de huid- of vaatafwijking zaten.

 
 Groothandel voor beauty-salons
TARIEVEN

 CONTACT